Eric Entrena се завръща в Ескейп

03.12.2009 14:20 | Видян 3365 пъти

Eric Entrena се завръща в Ескейп

Kласически трайбъл прогресив саунд от Барселона с апетитнa тек  вълна ще облъчва посетителите на столичният клуб Ескейп този петък. Виновникът за горещото парти, което ще се  завихри в студената декемврийска нощ, е един от най-важните испански продуценти и ди джеи – Eric Entrena. Tатуираният ибериец доказа на какво е способен на същият елитен дансинг точно преди една година в новогодишната нощ и е готов да ни повтори урока на 4-ти декември.

Eуфорията и препълнения дансинг на неговите партита са красноречиво доказателство, че испанецът владее до съвършенство най-важното качество за да се задържиш в бизнеса, а именно да прочиташ и удовлетворяваш на 100% очакванията и желанията на публиката си.  Париж, Москва, Джакарта, Маями, Мексико, Шарм-Ел-Шейх, Берлин, Бали или Ибиса – красиви имена на вълшебни дестинации, чиито дансинги са вибрирали от разтърсващите хаус сетове на Entrena. Cъс сигурност чаровният испанец - добре познат и обичан и от българската парти генерация, е запомнил с добро страната ни, за да продължи да се завръща  при нас.

С отдавна извоювани сигурни позиции сред топ ди джеите-продуценти на Иберийският полуостров, номинираният вече няколко поредни години от испанските Deejay Awards за "Най-добър хаус диско жокей" не може да се нарече странник в световната хаус индустрията. Музиката му е навсякъде от топ компилаци като Ministry of Sound и Space Ibiza, в малките клубове или на платформите на мега ивенти като  Love Parade в Бeрлин и B-PARADE в Барселона, през комерсиалните реклами до игрите на Sony Playstation2( Decks & Fxs Game). 

Само преди седмици на пазара излезе разбиващият му ремикс Acid Rain, който  вече се радва на подкрепата на Mark Knight, Umek, Popof, Ahmet Sendil, Lutzenkirchen и Jerome Isma- ae. Продукцията му заслужено печели благословията на топ играчи катo като Dubfire, Roger Sanches, Chus, Funkagenda, Format B, Tocadisco, John Acquaviva, D-Formation, Behrouz, Paul Thomas, Christian Smith, Dj Vibe, Sultan, Simon & Shaker и Joseph Capriati … списъка е дълъг и с годините респективно расте.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !