Paco Maroto в Ескейп на 21 март

21.03.2009 09:00 | Видян 3097 пъти

Paco Maroto в Ескейп на 21 март

След италианското торнадо Roma минал през Ескейп миналата седмица, по добре затегнете коланите за втората вълна този уйкенд. В събота софийският топ клуб  заедно с AdultTempo ще ви срещне с едно от нaй-големите имена на  испанската хаус сцена. Paco Maroto e сред доайените на балеарският звук с повече от 15 години опит зад грамофоните.  Уважаваният ди джeй и продуцент обръща специално внимание на енергичната прогресив музика миксирайки я със свежи, стилни и елегантни груув елементи.  Днес сесиите му от напомпан тек хаус  омесен с дръзки и ефектни електро звуци са се превърнали в една от причините за еволюционното сливане на тези стилове.

Резидентa нa култовите клубове в слънчева Барселона MAD и Lokotron освен с горещи гигове може да се похвали и с продуцентските си качества – майсторството му в студиото е признато от диджеи като Les Schmitz (Amnesia Ibiza), Simon & Shaker (Beat Freak), Eric Entrena (Toro Rec.) и др. "Sweet love DJs - Good Vibe" е една от първите му продукции и се реализира в лейбъла “Tribal Spain” Recordings. Освен това е включено в добре познати компилации като "Matinee 2005", "Sundown 05", "Madness 05".

Днес Paco Maroto е един от екипа на “Fresco Records”. Неговата последна продукция за Fresco е наречена "Electronic Electro". Тази продукция е съпортвана от диджеи като Tom Stephan aka Superchumbo, Sasha, John Acquaviva (който включва продукцията в неговата "Back 2 Basics" компилация), в началото е лицензирана във Франция от Cyber с лейбъла "Royal Flush" Recordings и е включена в компилацията Technics 2006. Andrea Bertolini и Wally Lopez също са й направили ремикси. 
Paco Maroto в събота ще бъде подгрят от «старото куче» Giorgio B и «младата надежда»  Pete Thompson.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !