Kлуб Ескейп очаква Аdam Beyer на 27 февруари

26.02.2009 11:30 | Видян 1660 пъти | Гласували 1

Kлуб Ескейп очаква Аdam Beyer на 27 февруари

На 27 февруари столичният топ клуб Eскейп ще трябва да издържи тотална техно атака. Хедлайнер на петъчното парти на Ангел Кънчев 1 ще e не друг, а световно признатият шведски ди джей и продуцент Adam Beyer. 

Нагласата на многобройните му фенове в България дни преди толкова чаканият гиг е като пред легендарно футболно дерби. Темата около гостуването на кралят на техното в клуб Ескейп e eдна от най-горещите следи в интернет през последните дни.  Групи от Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас и цялата страна ще превземат столицата в петък, за да чуят идола си на живo, a закупуването на билет предварително си остава единствената гаранция, че ще успеете да преборите петъчната опашка с предимство, предупредиха от клуба.

Столичната «Мека на техното» Ескейп наля допълнително сол в раната «световна икономическа криза» обявявайки вход  на място от 15 лв преди 24 часа,  с което напомпа очакванията за култова вечер на макс. Adam Beyer има славата на най-техничен виртуоз сред майсторите зад пулта и отдавна се е доказал и като топ продуцент на пазара. Шведът е превърнал името си в институция на здравия техно звук, разтърсил  света в средата на 90-те благодарение на лейбълите му «тежка категория» Drumcode  и Code Red (стожерите на така нареченото «шведско техно»).  През последните пет години стилът на Adam еволюира от мощните драйвинг перкусии до минимализма с по-бавно темпо и мелодия превзел глобалната денс сцена, но въпреки това първият бийт на сета му не оставя и капка съмнение кой е поел командването на пулта. Издигнат в култ за гросмайсторските си умения на миксиране – Beyer владее до съвършенство изкуството час след час-парче след парче да сервира безмилостно, разцепващо земята техно. С продукцийте си за лейбъли като Plus 8 и собствените му Mad Eye и Truesoul, Beyer все по често диджейства рамо до рамо със звезди като Richie Hawtin, Sven Vath, Jeff Mils, Laurent Garnier и Dave Clarke. Последният му миксиран диск за емблематичният белгийски техно клуб  FUSE безкомпромисно показва къде е точно в момента техно легендата.

Ритмичният му минимъл ще прозвучи малко след 1 часа в Ескейп на паметният 27 февруари. Софийският клуб се е погрижил за удобството на високият ди джей с повдигане на пулта му по зададените от самият гост параметри. Екстра мултимедийни екрани, специални танцьори и много изненади са приготвили  за петък организаторите от елитният клуб на Ангел Кънчев 1. Eдно от най-чаканите партита в българските техно среди ще открият тандема в живота и зад пулта – Смърфа от Метрополис и Мис Лидия.

Техно дуото виновно за едни от най-твърдите партита у нас, а именно фестивала  HARD LOVE се е наложило категорично пред масовките в залите, а през последната година стана редовната българска подкрепа  в Ескейп на техно ивенти с величия като Marco Carola, Umek, Тroy Pierce и Eric Entrena. Билети за партито с Аdam Beyer в клуб Ескейп все още могат да бъдет закупени на цена от 20 лв в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна. Цената на място след 24 часа ще е 25 български лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !