Виргиния Здравкова представя колекция "Лаваца"

02.12.2009 10:40 | Видян 10100 пъти

Виргиния Здравкова представя колекция

Днес в зала "Rainbow Plaza" ще бъде представена колекция "Лаваца" на Виргиния Здравкова, вдъхновена от календара на прочутото кафе за 2010 година. За дванадесета поредна година фирма "Софсток" - официален дистрибутор на кафе Lavazza за България, дава шанс на наш дизайнер да сътвори колекция, вдъхновена от най-новия календар на италианската марка.

Изданието му за 2010 г. е вдъхновено от Италия и нейното музикално богатство и култура. Чрез фотографиите си Майлс Олдридж по оригинален начин представя различните аспекти на италианската култура като талант, позитивизъм и стил.

Виргиния Здравкова - трикратен носител на наградата "Златна игла" на Академията за мода, за четвърти път създава колекция, вдъхновена от прочутата марка. Чрез ефирните си и пъстри тоалети тя пресъздава емоцията и дълбоката сантименталност на италианската музика, съобщават от fashion.bg.

Виргиния Здравкова: "Музиката винаги е била изключително вдъхновяваща и идеята на Lavazza да придаде музикален привкус на календара си за 2010, е блестяща. Чрез песни като "Nessun Dorma", "O sole mio", "Time to say goodbye" на Сара Брайтман и Андреа Бочели и "Va' Pensiero" на Джузепе Верди човек може да си представи италианския лайфстайл като една изключително изразителна и богата интерпретация на модерния живот. Това е и основната идея в моята нова колекция за Lavazza."

Колекция "Лаваца" тази година включва 30 облекла, които ще бъдат представени в две стилистично разделени части. Обединяваща между тях е идеята за жената, развълнувана от живота, както и съчетанието между лукса на качествените материи, прецизността към детайлите и свободата на движението.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !