Виргиния - ателие с разнообразни предложения за абитуриентките

01.04.2009 15:00 | Видян 4097 пъти

Виргиния - ателие с разнообразни предложения за абитуриентките

Ултра късите рокли са хитът в последната колекция на Virginia atelier за предстоящите абитуриенски балове. Заедно с намаляването на дължината все по-предпочитани стават и пъстрите цветове. Момичетата, които завършват тази година, ще се отличават в ярки нюанси на жълто, оранжево, лилаво, цикламено и червено. 

Тази година Виргиния Здравкова има още едно предизвикателство за абитуриентките. За всички, които искат да бъдат уникални и различни, дизайнерката предлага екстравагантни гащеризони изработени от коприна.

Не са забравени и стилните дълги рокли. Леките материи като коприна, сатен или копринен шифон само загатват силуета и дават свобода на движението. Тафтата остава неизменна за обемните, богато украсени и дълги до земята модели.

В бутика на Virginia atelier обучени консултанти посрещат абитуриентките, за да превърнат избора на тоалет за бала от сложна задача в истинско удоволствие. Девойките получават персонални съвета за това кой цвят пасва най-добре на кожата и косата, кой модел и материя подчертават най-сполучливо силуета, кои аксесоари допълват цялостната визия. 

В месеците до бала всички абитурентки ползват специална отстъпка при покупка на готова рокля от бутик Virginia на ул. Христо Белчев 50.     

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !