Виргиния Здравкова с нов собствен магазин

22.01.2009 15:00 | Видян 4643 пъти

Виргиния Здравкова с нов собствен магазин

Виргиния Здравкова отвори първия си бутик за дрехи и аксесоари за ежедневието в София. Актуалната колекция Зима 2008/2009 е предназначена за всички дами, който държат на стила и индивидуалния почерк на дизайнерката. Пуловери, ризи, панталони и поли с марката VIRGINIA са представени за първи път в най-новия бутик на Virginia atelier на
ул. Раковска 166. Към дрехите Виргиния Здравкова е създала и широка гама от аксесоари -  шалове, колани, чанти и oчила, които допълват деловите комбинации за ежедневието или спортно-елегантните съчетания за уикенда. В колекцията доминират характерните за сезона черно, сиво и лилаво.

В новия бутик ще бъдат представени и всички нови колекции дънки с марката VIRGINIA Jeans. В комбинация със секси тениски или по- екстравагантна горна част , те са отлично решение за дамите, които искат да се отличават на парти, в клуб или в дискотека. Тук се предлагат обувки  и ботуши VIRGINIA Shoes, като най- новият модел обувки е от естествена кожа, щампована с логото на марката.

Всички дрехи и аксесоари са направени от висококачествени платове и екологично чисти материали. Pret-a-porte колекциите се изработват във фабриката на VIRGINIA Fashion Group у нас и в ателиета на чуждестранни партньори при спазване на най-високи изисквания и стандарти за качество.

В момента дизайнерката работи по създаването на pret-a-porte колекцията пролет/лято 2009.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !