Вероника с телевизионна реклама

30.11.2009 09:30 | Видян 6153 пъти

Вероника с телевизионна реклама

В ефира на ФЕН ТВ вече се върти  телевизионна реклама на официалния сайт на Вероника. Само месец след старта си, сайтът се радва на много добра посещаемост. Ясно можем да определим www.veronikamusic.eu като първият сайт с телевизионна реклама в историята на поп-фолка.
Идеята за проекта VeronikaMusic стартира още през 2004 година, когато група фенове на Вероника създават фен сайт на любимата си изпълнителка, сайт, в който можеше да се намери пълен архив от снимки и информация за певицата. С годините сайтът променя визията си и става все по-усъвършенстван. Последната промяна в началото на 2008 година решава визията му изцяло в черно, но така и не добива статута "официален". Резултата обаче закъснява само с година -  в началото на 2009 администраторите на VeronikaMusic обявяват, че съвсем скоро феновете ще се радват на официален сайт. Обстоятелствата обаче забавят проекта чак до Октомври 2009, когато името на сайта бива променено на www.veronikamusic.eu.
Дизайнът е дело на Христо Василев, а реализацията на Златина Илиева. Доста от идеите за визията дава и самата Вероника, която през цялото време неотлъчно участва в работата по изграждането на сайта си.  Готик стил и тъмни цветове преобладават в дизайна, който е изцяло съчетан с любимата стилистика на Вероника. Нейна е и идеята сайта да започва с клип с цитати на 10 Божи заповеди, които са неразделна част от житейската философия на певицата. Веднага след официалният старт, Diapason Records спомага сайта да има и своята телевизионна реклама.
"Приемам тази реклама като голям жест от страна на Diapason Records, не само към мен, а и към моите приятели, които създадоха сайта!
Благодаря на Ненчо Касъмов за подкрепата, благодаря и на PR Ваня Савкова  за голямото съдействие, което ни оказа. Надявам се тази тв реклама да помогне за по-голямото популяризиране на сайта. Интернет е вече неразделна част от ежедневието ни  и аз искрено вярвам, че можем да бъдем причината за много приятни мигове на всички, които ще посетят сайта. Това е най-важното, защото той е създаден за всички хора, които уважават мен и моите песни, и е нашият подарък за всички тях!", споделя певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !