Вероника: Ужасен домошар съм

09.11.2009 16:00 | Видян 7861 пъти | Гласували 1

Вероника: Ужасен домошар съм

Вероника е един от изпълнителите в попфолк жанра, отделящи най-голямо внимание и време на своите фенове, пише signal.bg. Емилия Стоянова от "Сигнал + " се поинтересува кога точно певицата намира време за почитателите си и отговорът не се забави: "Аз пак ще се изкажа малко крайно, но аз съм си такава. Заучените фрази по интервюта, дето ги говорехме преди 100 години, много отдавна не ги ползвам".

"Ние не сме чак толкова хипер - много заети 24 часа, 7 дена в денонощието! Човек, има ли желание, винаги ще намери време за тези неща. Аз, когато нямам пътуване, дали свързано с работата или лични ангажименти, аз съм си вкъщи, ужасен домошар съм. Може би защото през всичките тези години съм си го взела това със заведенията, чувствам се прекрасно вкъщи. С лаптопа в ръце, с телевизора пред мен да ми жужи за фон, чувствам се страхотно по този начин." - сподели Вероника.

"Всички виждаме, че интернет е медия номер 1 в живота на хората, не в България, а в света. Аз осъзнах, че тази комуникация между мен и феновете в интернет е изключително важна! Точно заради това държах да имам официален MySpace и официален Facebook. Редом с това ги направихме, защото има и страшно много спекулации, както с мен и с много колеги. Аз във Facebook вече не знам колко фалшиви мои профила виждам, което е адски неетично и изключително некоректно. Защото хората, които се представят за мен, могат да ми изградят един образ, който въобще не отговаря на мен самата. Затова в моя официален сайт са поставени линкове към истинските ми страници в MySpace и Facebook.

Вие също имате сайт и виждате тази комуникация какъв мащаб придоби и вашият сайт изобщо, не всеки има възможност да слуша радиото в градове, села и т.н. Един излизал, изпуснал някакво предаване, влизаш и четеш всичко качено. Вие актуализирате буквално през минути всичко, което е прекрасно, това е хубавата страна на интернета." - изказа мнението си певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !