Полицаи прекъсват парти на Фен ТВ

03.11.2009 12:00 | Видян 8112 пъти

Полицаи прекъсват парти на Фен ТВ

Националното клубно турне на Фен ТВ премина през девет града на България. Ерик, Вероника и Румина направиха впечатляващи партита във Варна, Добрич и Габрово, които дълго ще се коментират. В Добрич бе поставен рекорд по посещаемост на фен клуб. Малко след 18.00 часа над 400 почитатели превзеха дискотеката и над 2 часа танцуваха и се забавляваха със звездите на Фен ТВ. Вероника пък поведе най-голямото фен хоро. Над 200 момичета и момчета се хванаха за ръце на традиционния български танц. На нощното парти градусът на веселбата бе още по-висок, умело повдиган от диджей Ники Генов. В купона се включиха и управителките на клуба, които застанаха зад бара да наливат питиета на гостите, а по-късно се качиха и върху него, демонстрирайки завидни умения в танците.
Ще се запомни и купонът по случай шестия рожден ден на Фен ТВ в Габрово. В разгара на шоуто Ерик бе качил всички по масите, когато в клуба влязоха полицаи да проверяват личните карти на хората. Певецът прекрати пеенето и чинно гледаше работата на униформените без притеснение, тъй като неговите документи бяха налице. Нарушители нямаше, а Ерик вдигна отново всички с изпълнението на „Русо гладно няма” без да изчака органите на реда да излязат. За всеобщо неудоволствие, въпреки поканите от няколко разгорещени посетители, полицаите не се включиха в партито и напуснаха да изпълняват нощното си дежурство. Вероника, Ерик и Румина продължиха програмата си, а на финала гръмнаха бутилка шампанско сред феновете.
Тази седмица националното турне ще продължи в още три града – Пловдив, Стара Загора и Благоевград, като приятната задача да празнуват с почитателите си ще имат Крум, Ивена и Джина Стоева.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !