Вероника за новите и старите приятели, а за младоженците "Горчиво"

11.11.2009 10:00 | Видян 12240 пъти | Гласували 1

Вероника за новите и старите приятели, а за младоженците

Националното клубно турне на ФЕН ТВ ще завърши на 12 ноември в София, когато 25 от най-обичаните звезди ще веселят столичани цяла нощ в 6 различни популярни клуба.

Фолк-клуб "Версай" е мястото, където Вероника ще даде своя принос за подобаващия празничен финал на турнето. Заедно със своите колеги и приятели Ерик и Румина, с които вече обиколиха 3 от българските градове, станали част от Националното клубно турне , както и с колежката им Кали, звездната четворка ще представи най-големите си хитове в лукса и разкоша на клуб "Версай".
Броени дни преди края на Турнето потърсихме Вероника, за да ни сподели своите чувства и емоции: "Вълнувам се, разбира се, ако един изпълнител спре да се вълнува, значи вече не влага сърцето си в работата си. Макар и само за три дни с моите колеги Румина и Ерик се сближихме изключително много и вече мога да ги нарека мои приятели. Приятелството, за съжаление, е рядкост в нашия жанр и за мен всеки един нов приятел е изключително ценен. Очаквам с нетърпение да видя и моята най-добра приятелка Магда, която ме покани на гости в новият си дом и обеща да ме подкрепи по време на последният концерт от клубното турне на ФЕН ТВ. Всички ще бъдем там, елате и се забавлявайте с нас, на 12 ноември във фолк-клуб Версай! "

Освен вълненията около предстоящият финал на турнето, Вероника не спира да работи. След като наскоро записа новият си сингъл "Приемам комплименти", парчето вече е напълно готово, а подготовката около клипа е на финалната права.

Голяма сватбена агенция отправи предложение към Вероника, която ще стане част от техният постоянен празничен каталог.  Изпълнителката на "Бяла съм" често ще влиза в ролята на сватовница и ще пее за любовта на младоженците. За Вероника семейството е на първо място, а и тя самата е изпитала приказното чувство да бъде булка, и с истинско удоволствие ще преживява сватбения ден на всяко ново младо семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !