Твърдението, че Анелия е болна от свински грип, се оказа само слух!

21.11.2009 09:00 | Видян 15226 пъти | Гласували 4

Твърдението, че Анелия е болна от свински грип, се оказа само слух!

Стотиците публикации в интернет, че фолкпевицата Анелия е болна от свински грип, се оказаха плод на нечия фантазия, показа проверка на "Труд".

Нейни колеги разкриха, че чаровната брюнетка е в много добро състояние. Изпълнителката не само е жива и здрава, но през последните два дни работи усилено по записите за новогодишната програма на телевизия "Планета".

Фалшивата клюка разпространи, че заралийката се е заразила от свой близък приятел - участника в "Мюзик айдъл" Дамян. Крайно неверни се оказаха и твърденията, че изпълнителката на "Само мене нямаш" си стои затворена вкъщи, гледайки сапунки по телевизията.

"Анелия е в много добро здраве - дори не й тече носът. И да се разболее, това е нещо нормално, защото заразените със "свински" грип са навсякъде около нас.

По участия, на които в дискотеките се събират много хора на едно място, шансът да се зарази певец е много голям", коментираха от попфолк телевизията.

Единственият болен от изпълнителите в музикална компания "Пайнер мюзик" е диджей Живко Микс. Той обаче кашля само от настинка и не е бил прикован към леглото заради вируса. Лекото заболяване обаче му попречило да участва в записите за новогодишната програма на "Планета".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !