Анелия - агресивна в новия си клип

11.11.2009 17:00 | Видян 10574 пъти | Гласували 1

Анелия - агресивна в новия си клип

Агресия, символизираща силна страст и емоции, нетипичната атмосфера на мрачна автоморга, интересна игра на светлосенки и екстравагантни визии ще видим в новия видеоклип на Анелия „Обичам те”, който беше заснет в началото на тази седмица, съобщи novfolk.bg.

Работата била планирана за два дни, но екипът успял да приключи всичко само за ден. Снимали в халета на автоморги, сред машини за разрушаване на коли, които обаче не влезли в употреба. Нямало и нужда: Анелия сама се справила със счупването на една кола с чук. Певицата била толкова ентусиазирана от идеята, че въобще не се нуждаела от чужда помощ – всяко счупване, което ще видим в „Обичам те”, е лично нейно дело. Разрушителната мисия се извършва на фона на горящи огньове, които правят атмосферата още по-нажежена.

Във видеото участва и Живко – приятелят на Анелия от детските им години, когото видяхме за първи път в „Ти си слънцето в мен”. Визиите на певицата пък са малко стряскащи, доверяват от екипа й. Въпреки че песента и посланието в нея са много нежни, клипът не е такъв – търсен е контрастът, един любим на Анелия похват. И четирите й визии са решени ексклузивно в черно, а прическите й са съвсем нови за нея. Стайлингът е поверен на Тути, гримът – на Кирил Чалъков, а за косата й се погрижил Чочо от „Фетиш”. Завоят във визуално отношение обаче не е завинаги, уточняват от екипа на Анелия – със сигурност в следващи проекти ще я видим изчистена и нежна, както сме свикнали.

Клипът на „Обичам те” не е нито съвсем имиджов, нито типично сюжетен. Идеята, заложена в него, позволява на зрителя сам да интерпретира докрай песента – Анелия просто показва посоката, в която самата тя я вижда. Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а освен него зад камера застанал и операторът Иван Иванов.

Плановете са „Обичам те” да бъде на екран до края на месеца, но със сигурност след концерта за рождения ден на „Планета”. Причината: в Зала 1 на НДК Анелия ще пее „Добрата, лошата” и дуета с Илиян „Две неща”, така че няма смисъл новият й проект да се появява по-рано.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !