Крадци разбиха жилището на Румина

20.11.2009 17:15 | Видян 6501 пъти | Гласували 2

Крадци разбиха жилището на Румина

Певицата с манекенски мерки – Румина, бе изненадана неприятно след поредното си участие. Когато се прибрала в дома си в ранните часове на деня, изпълнителката заварила жилището си с разбита входна врата.

„Много се изплаших – разказа Румина – Не знаех какво да правя, дали да вляза, или да избягам. Това бе голям шок за мен. Обадих се на приятеля си и на полицията – спомня си неприятната случка певицата – Когато влязохме, всичко беше разхвърляно, дрехи, книги – всичко! След като огледахме, разбрах, че крадците са взели всичките ми златни бижута и лаптопа ми! Цялата история е много неприятна, първо – защото се изплаших, и второ – чувстваш се много беззащитен, когато разбереш, че чужди хора са ровили из вещите ти” – разказа с огорчение Румина.

Изпълнителката на „Ало, вижте” сподели, че й станало много тъжно, когато видяла, че липсва любим медальон, който има за нея силна емоционална стойност. „Не ми е толкова за скъпоценностите и компютъра, колкото за това бижу. То не е скъпо, но е от голямо значение за мен. За съжаление надали някога ще го видя отново – откровена е Румина – Аз съм убедена, че полицията ще си свърши работата и ще залови крадците”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !