Румина се снима гола в новия си клип

16.07.2009 14:40 | Видян 11604 пъти

Румина се снима гола в новия си клип

Видеото на дуетната песен на Румина и сръбския DJ Ivan вече е факт. От днес всички зрители на Фен ТВ могат да гледат видеореализацията на „Ало, вижте”.

За радост на мъжката половина от феновете,  в клипа има голи кадри на русокосото изкушение Румина. Естествено, всичко е много стилно, добре премерено и естетически издържано.

Освен голите прелести на изпълнителката, около видеото има още интересни и любопитни факти. Тъй като дуетната половинка на Румина е от Сърбия, снимките бяха отлагани веднъж заради „паспортни проблеми”, както се изрази самият DJ Ivan. Или с други думи – отказали му виза! Но после всичко било наред! Само до края на снимките. По лоша случайност гръмнал харддиска на компютъра, в който се пазел суровият материал от клипа. До последно двамата изпълнители мислели, че ще се наложи да заснемат всичко втори път. За щастие обаче монтажистът и спец по техниките – Тео, след 12-часова борба успял да „спаси положението”.

Румина разказа, че освен притеснения и напрежение около снимките е било и много забавно. Тя сподели, че са включили във видеото и бременната фризьорка Стела – за да се получи още по-интересно. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, прическите – естествено, са дело на Стела, грим – Мис Бони. Румина сменя 4 визии, умело подбрани от стилистката Тони.

На въпроса дали гаджето й няма да ревнува от голите кадри, изпълнителката отговори, че приятелят й през цялото време е бил на снимките и няма да има проблеми.

Не пропускайте Румина и DJ Ivan с „Ало, вижте”! Ексклузивно по Фен ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !