"Разкритията" на Боби Цанков за връзките му с подземния свят продължават в "Горещо"

12.11.2009 17:30 | Видян 7793 пъти

Телевизионния таблоид „Горещо" продължава разказът на скандалния радиоводещ Боби Цанков за познанствата му с много от емблематичните за подземния свят фигури.

През 2004 година гръмна скандалът, че Боби Цанков използва коли и охрана на НСО като самият главен прокурор тогава заяви, че журналистът се е возил в неговата кола, в колата на президента и на министър-председателя и са го возили личния шофьор на президента Първанов, охранителите на Никола Филчев и екипа на Симеон Сакскобургготски. Как Боби Цанков минава под крилото на НСО?

Един ден в радиото при него идва мъж със сив шлифер и заплашва да го ликвидира, ако в рамките на следващия ден не бъде изплатена петцифрена сума.

По това време Боби Цанков няма охрана и само след един телефонен разговор той минава по крилото на НСО. На следващата сутрин пред дома му го чака тъмносин „Мерцедес" със синя лампа на покрива, в който Боби Цанков разпознава колата на главния прокурор Никола Филчев, който в този ден е в чужбина.

С включена сигнална лампа колата го отвежда до радиото. Мъжът със сивия шлифер отново се появява, но охранителите на НСО го „понабиват" и го пращат в ареста. „Ето така започнаха реално моите контакти с НСО!" - разказва Боби Цанков.

След предишния епизод на „Горещо" екипът получи стотици молби за връзка с личната нумероложка на звездите Стефка. Големият брой на нуждаещите се от нейната помощ я убеди да пренебрегне личното си спокойствие и тази събота с изричното й съгласие „Горещо" ще обяви телефонен номер, на който всеки може да се свърже лично с нея.

А в предаването в един уникален експеримент Стефка прави нумерологична прогноза на няколко от най-известните мъже в България, без да знае имената им, използвайки единствено рождените им дати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Кой как отива на рожден ден?

Англичанинът: с достойнство. Французинът: с торта....

3 млн. бедни българи-40%: Евростат

През 2023 г. 22,3 % от хората в риск от бедност в ЕС не...

Няма коментари към тази новина !