Неда Украден засне клип в България

26.10.2009 16:20 | Видян 6704 пъти

Неда Украден засне клип в България

Сръбската мегазвезда Неда Украден засне клипа към новата си песен "Нежна и безобразна" в царския дворец Враня. Неда пристигна в България с антуража си в петък специално за снимките на видеото, които продължиха цял ден. За екранизацията на сингъла тя се довери на режисьора Тенчо Янчев.

"В песента се пее за съчетаването на двете лица в женския образ -  нежната, плаха половинка и другата, която е по-агресивна и секси - обяснява Янчев. - Ето защо се постарахме и в клипа да покажем тази симбиоза".

Неда сменя няколко визии за снимките, като се появява в изящни вечерни рокли на Gizia. Макиажът на звездата е дело на топ гримьора Бони. В клипа й партнират младо момиче и познатият от "Осторвът на изкушението" Филип.

Веднага след приключването на снимките Неда замина обратно за Сърбия. Очаква се клипът да се завърти в българския ефир до две седмици, а звездата и продуцентът й от "Сънни мюзик" вече обмислят възможността "Нежа и безобразна" да бъде представена на официална промоция в София идния месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !