Александра има човек до себе си: Лудият репортер

24.09.2024 17:00 | Видян 209 пъти

 Александра има човек до себе си: Лудият репортер

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си стои със старата фамилия, защото такива са правилата. Какъв малшанс, но какво да се прави", през смях сподели Дани Петканов в предаването "Преди обед", където беше сред коментиращите дали има втори шанс за любовта.

"Ние сме в много добри отношения, даже преди малко ми изпрати снимка на сина ни", допълни още той.

Дани и Алекс дадоха втори шанс на любовта си по време на участието си във VIP Brother, където не само че се събраха, но и сключиха брак. Те бяха семейство в продължение на пет години, като през това време станаха и родители на сина им Габриел.

Именно заради неговата поява, Петканов е щастлив, че двамата с вече бившата му съпруга са си дали втори шанс.

Самият Дани потвърди слуховете, че с днешна дата Александа е щастливо обвързана и самият той се радва, че тя отново е намерила любовта. Въпреки че не даде яснота кой е мъжът спечелил сърцето на Богданска, според писанията в медиите става въпрос за певеца Мартин Иванов, с когото се появи и на сватбата на близките си приятели Сашо Кадиев и Ивелина Чоева.

"Ние споделяме едно прекрасно родителство. Алекс има човек до нея, за което аз много се радвам, защото това, което съм гледал отстрани, хората изпитват една ревност към партньора на техния бивш партньор. Момчето е страхотно, аз съм щастлив, че тя е намерила този човек и това ни дава едно спокойствие двамата да се радваме на настоящия момент, да си гледаме детето", обясни Дани. Самият той даде да се разбере, че в момента няма връзка, а се е насочил да се развива професионално.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !