Сексуалните фантазии, които британците имат и най-отчаяно искат да опитат

14.09.2024 08:18 | Видян 667 пъти

Сексуалните фантазии, които британците имат и най-отчаяно искат да опитат

Забравете ménage à trois, най-голямата сексуална фантазия на британците е еротичната ролева игра, показва проучване.

Проучването сред над 3500 британци предполага, че една трета от страната е най-заинтересована от преследване на еротична ролева игра с партньор.

Такива сценарии включват преструване на непознати или изследване на динамиката „учител/ученик“ според доклада „Нека поговорим за секса“, изготвен от компанията за телездраве Hims & Hers.

Но други, по-нишови, сексуални фетиши също са представени с около един на всеки 20 британци, които се интересуват от преследване на „обектофилия“.

Това е мястото, където човек се интересува от „включване в сексуална или романтична връзка с неодушевен обект“.

„Неодушевеният предмет“, било то секс играчка или лампа, предпочитан от тези, които се интересуват от предметофилия, не е посочен в доклада.

Докато еротичните ролеви игри царуваха върховно с 32 процента от анкетираните британци, които се интересуват от вълнуващи измислени сценарии, на второ място се нареди преследването на „доминираща и подчинена връзка” със 17 процента.

Dom и sub означават съответно доминиращ и подчинен и представляват връзка, при която едно лице има консенсусно договорена власт над другото.

Това беше плътно последвано от сексуалното воайорство, актът на наблюдение на други, участващи в сексуални действия, с 16 процента.

Около един на всеки шест британци (14 процента) се интересуват от опитите за „сухи срещи“, които се считат за „сексуална тенденция“, при която хората се срещат без да пият алкохол или наркотици.

Подобна част от британците (13 процента) искат „захарна връзка“, при която един партньор предлага финансови награди в замяна на приятелство или интимност.

Над един на 10 британци (11 процента) съобщават, че се интересуват от пегинг – сексуален акт, при който човек използва секс играчка, за да прави анален секс с друг.

Същата част се интересуват от полиаморията, което е актът на наличие на множество сексуални партньори без целта на връзка.

Докато воайорството беше в челната тройка на сексуалните фантазии на британците, противоположната страна на монетата, ексхибиционизмът, актът да бъдеш наблюдаван, докато извършваш сексуална активност, беше по-малко популярен с едва 10 процента от хората, които искаха да правят това.

Рогоносецът, вид ролева игра, при която индивид „принуждава“ партньора си да го гледа как „изневерява“, също беше ниша, като само един на 10 британци изрази желание да преследва този фетиш.

Подобно на други изброени фантазии, проучването не уточнява кой аспект от тази сексуална тенденция британците са най-заинтересовани да опитат.

В допълнение към обектфилията, други редки фантазии включват получаване на плащане за предоставяне на секси снимки и видеоклипове на платформа като OnlyFans (9 процента) и партньор да използва краката им.

Като цяло проучването установи, че на въпроса какво би подобрило сексуалния им живот, мнозинството от британците не отговарят повече секс.

Около 67 процента казват, че опитът за различен вид секс ще подобри интимната им връзка.

Коментирайки резултатите, д-р Денис Асафу-Аджей, уролог в Hims & Hers каза: „Хората станаха по-любопитни. Те правят много повече, отколкото предполагаме.

Друг аспект на доклада разглежда колко секс правят британците в различни части на страната.

В национален мащаб 55 процента от британците съобщават, че правят секс поне веднъж седмично; 59 на сто от мъжете и 51 на сто от жените.

Лондончани са далеч над средното за страната, като 67 процента съобщават, че се наслаждават на любовна среща поне веднъж седмично.

Това е последвано от тези в Северозапада (57 процента) и любовниците в Източен Мидландс (56 процента).

Северна Ирландия е в противоположния край на спектъра с по-малко от половината (44 процента) от хората, които съобщават, че правят секс всяка седмица.

Това е последвано от Уелс и Източна Англия, където жителите са на предпоследно място с едва 49 процента.

Проучването обаче също така разкри, че британците подозират, че много повече от нас правят секс, отколкото в действителност.

Анкетираните бяха попитани каква част от британците според тях са правили секс поне веднъж седмично и средната стойност е 81 процента, с 26 процентни пункта по-висока от действителността.

Д-р Асафу-Аджей каза, че е изключително важно да се помни, че няма „нормално“ количество секс, към което хората трябва да се стремят.

„Трудно е да убедиш хората, че наистина няма стандартен сексуален живот“, каза тя.

„Има спектър и имам чувството, че хората имат фалшиво усещане (че има число). Наистина е различно за всеки.“

Снимка: Shutterstock

Източник: Daily Mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Луксът е всичко това, което парите не...

Не търсете лукс в часовници или гривни, не търсете лукс...

Лично аз предпочитам Луда по тебе в...

Смях: Лично аз предпочитам "Луда по тебе" в...

Няма коментари към тази новина !