Истинските чувства на крал Чарлз към принц Хари и Меган разкрити

19.07.2024 16:07 | Видян 685 пъти

Истинските чувства на крал Чарлз към принц Хари и Меган разкрити

Отношенията на крал Чарлз с принц Хари и Меган бяха обтегнати през последните години, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да напуснат живота си в Обединеното кралство и да загърбят ролята си на работещи кралски особи, докато построиха нов дом за себе си в Калифорния, пише Mirror.

Двойката разказа за трудностите, с които се е сблъсквала, докато са работили за кралски особи през годините, от бомбеното им интервю с Опра Уинфри през 2021 г. до документалната им серия от шест части на Netflix и бестселъра мемоари на Хари Spare, всички от които включват твърдения за действията на кралското домакинство, което те намериха за вредно.

Хари дойде на коронацията на Чарлз през 2023 г., за да подкрепи баща си в знаковия ден и се втурна обратно към Обединеното кралство, когато беше обявено, че кралят е бил диагностициран с рак по-рано тази година, последно, когато херцогът на Съсекс посети родината му, той не видя баща си - или брат си принц Уилям.

Кралски експерт твърди, че публичните коментари, които Хари и Меган са направили след напускането на Обединеното кралство, са накарали крал Чарлз да бъде „наранен“ и да се бори да разбере накъде да поеме оттук нататък. Робърт Хардман - историк и писател - твърди в книгата си Чарлз III: Новият крал. Нов съд. The Inside Story, че монархът сега е решен да „продължи с живота“, след като е чул гледната точка на Меган и Хари.

„Разбира се, кралят е изключително тъжен за Хари и Меган, но има чувство на раздразнение, че той е направил каквото е по силите си и сега той е крал, има още много неща, за които да мислим“, цитира Хардман вътрешен източник като казвайки. „Той се опита да слуша. Сега просто казва: „Не искам да знам какъв е проблемът. Просто продължавам с живота си“.

След като Хари видя баща си малко след оповестяването на диагнозата му за рак, той каза в интервю за Good Morning America, че е „благодарен“, че прекарахме това време заедно. „Скочих на самолета и отидох да го видя веднага щом можах“, каза Хари. „Вижте, аз обичам семейството си. Фактът, че успях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам всяко време с него, благодарен съм за това.“ Въпреки това, херцогът на Съсекс нямаше да бъде привлечен от никакви подробности за състоянието на баща си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

Няма коментари към тази новина !