Харпърс оцени стила на М. Бакалова (ФОТОГАЛЕРИЯ)

27.05.2024 10:27 | Видян 524 пъти

Харпърс оцени стила на М. Бакалова (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Когато става дума за промотиране на нов филм, хората запомнят червения килим най-вече с модата, пише harpersbazaar. А какво по-подходящо от Кроазет, прочутия подиум на филмовия фестивал в Кан? Подобна прочута сцена изисква внимателно сарториално планиране, поради което актрисата Мария Бакалова - която играе ролята на Ивана Тръмп в новия биографичен филм „Стажантът“ за бившия ѝ съпруг Доналд - се обърна за помощ към стилиста Джесика Пастър.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Разбира се, в днешно време всички сякаш говорят само за „метод на обличане“. Най-напред го имахме с Марго Роби и Барби, после със Зендая за „Дюн“ и „Претендентите“, а съвсем нeотдавна- с Аня Тейлър-Джой и „Фуриоза“. При толкова известен персонаж, който е обсебен от модата, не е чудно, че Бакалова и Пастър са искали да се насочат към роклите от 80-те години.

„Тя беше много откровена и го изразяваше чрез дрехите си“, споделя Бакалова. „Тя не беше срамежлива, не се криеше. Тя изпревари времето си и носеше толкова много запомнящи се тоалети, които са актуални и днес. Тя обичаше големите рамене, обичаше да показва талията си. Всеки тоалет беше красиво планиран, а тя обичаше аксесоарите и големите бижута“.

За Кан Пастър знаеше, че излишъкът е важен. „Кан е разкошен; всичко е свързано с излишък!“, казва тя. „Хората обичат богатството, красотата - всичко е в излишък, така че когато хората се обличат, за да гледат филм, те са облечени до девет. Това означава, че можеш да бъдеш креативен с външния вид.“ Когато дуото се срещна с творческия директор на Self-Portrait Хан Чонг преди фестивала, всичко си дойде на мястото.

„Хан обича да кара жените да се чувстват красиви и силни, той знае какво подхожда на тялото ви и подчертава красотата ви“, казва Бакалова. „Когато се срещнахме в Лос Анджелис миналия месец, той ми вдъхна увереност и определено разбра идеята, която имахме с Джесика. Толкова много се забавлявахме, разглеждайки колекцията.“

Снимки: Emilio Madrid

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !