Евгени Минчев оплю Цветанка Ризова и Гала

07.12.2023 09:18 | Видян 629 пъти

Евгени Минчев оплю Цветанка Ризова и Гала

Типичен Евгени Минчев, друг и не сме очаквали. Но тези, които коментира, едва ли ще му се възрадват. Още повече, че са жени - суетни и с изразено его, при това...

Лорда започна да говори уж покрай Цитиридис и спряното му предаване, с което е напълно съгласен. Според него, момчето било готино, ама грам не ставало за телевизия. И, видиш ли, ефирът се пречистил, цъфнал, та чак вързал след уволнението му.

Цитиридис обаче повлече крак и Минчев се сети за някои от "динозаврите" в медиите, от които вече на хората им призлявало и киселини получавали - най-малкото.

Цветанка Ризова бе сред първите, посочени от Лорда, който директно предложи на Би Ти Ви да я преназначи за портиер на телевизията, а на нейно място да сложи нещо свежо и цветно. Другата, която трябвало да се пенсионира, е Гала от "На кафе", чиято възраст сравни с тази на Тодор Живков.

"То Гала е добре, ама не в "На кафе". Тя върви за някое политбюро, наред с Цола Драгойчева, Тано Цолов и Пеко Таков", изстреля Лорда, за което сме сигурни, че на Гала дълго време ще й идва да го удуши, пише Crimesbg.com.

Минчев не пожали и мъжкото лице на БНТ - Жоро Любенов, на когото вече зрителите гледали като на любимия си братовчед.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !