Гала скочи в леглото на Дарин Ангелов

16.06.2023 10:45 | Видян 911 пъти

Гала скочи в леглото на Дарин Ангелов

Днешният епизод на предаването "На кафе" стартира доста иненадващо с целувка между водещата Дала и един от панелиститите. Със сигурност на половинката й Стефан му се е повдигнало, след като е видял какви ги върши блондинката с Дарин Ангелов. 

Без никакъв срам Гала скочи в леглото на Дарин и му даде доста звучна целувка, която разтуптя сърцето му. 

В студиото бяха наредени легла, на които бяха легнали Георги Блажев и Дарин Ангелов. И докато писателят четеше книга на него, то актьорът имитираше, че е заспал дълбок сън.

Водещата Гала се почуди как да го събуди, като търсеше първо будилник, а след това Блажев й предложи кофа вода. "Това нещо не можем да го събудим никога. С кофа вода, с будилник, не става. Ще опитам като спящата красавица", каза Гала и отиде и целуна Ангелов.

Той веднага скочи и каза: "Обличай се, обличай се, Гала, пчелите идват". По този начин той се пошегува с любимия мъж на водещата - Стефан, който има кошери 

"Лудо младо сън засънило", каза му 56-годишната плевенчанка, а Дарин поиска нова целувка по бузата, която му бе отказана. Със сигурност наличието на актьор в екипа има своите заслуги, тъй като Дарин често се прави на маймуна и определено успява да разсмее всички

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !