Холивудската звезда подготви емоционална реч от 12 страници за специалния повод, в която заяви любовта си към новата си съпруга на 20 август в имението си в Джорджия.

"Той е един от любимите ми писатели на планетата", каза Кевин Смит за Бен, споделяйки някои подробности за церемонията, по време на скорошно интервю за "The View".

Кевин, който е близък приятел на актьора, след като са работили заедно през цялата му кариера, обясни, че звездната двойка сама е подготвила клетвите си, а Бен е излял сърцето си пред всички гости. "Той написа своите клетви - те и двамата написаха своите клетви, но той написа голяма реч, която й прочете на сватбата и която беше спираща дъха."

"Бях щастлив за тях. Те го заслужават", каза Кевин.

Той продължи да описва сватбата като "истински приказна" и каза, че Дженифър Лопес "има безупречен вкус, цялото място изглеждаше невероятно. Дженифър изглеждаше фантастично. Всички изглеждаха невероятно."

След сватбата Дженифър заяви, че "двадесетте години между онези младежки мечти и света на възрастните, любовта и семейството, които прегърнахме в този ден, донесоха на този брак повече, отколкото всеки от нас някога е могъл да си представи".

"Ние не само се оженихме един за друг, ние оженихме тези деца в едно ново семейство. Те бяха единствените хора, които помолихме да се застъпят за нас в сватбеното ни тържество. За наша огромна чест и радост, всяко едно от тях го направи", заяви тя.