Сърцето на Галена ще се пръсне

18.08.2022 10:50 | Видян 1482 пъти

Сърцето на Галена ще се пръсне

Новият девети сезон на „Гласът на България“, който ще се излъчи през септември по bTV, със сигурност ще доведе до много изненади за поп-фолк певицата Галена, която изведе Петя Панева до финала през последния сезон.

Още отсега фолк дивата се е заканила да не пуска кокала и отново да изведе човек от отбора си на финала. А този сезон за нея ще е доста емоционален, тъй като зад кулисите все по-често присъстват нейната половинка Галин и двете им деца Стефан и Александър.

Малкият син на Галена е голям фен на музикалното шоу и поискал от майка си да седне за малко на нейния стол и да изпита какво е чувството. Освен че синът й ще седне на треньорския стол и ще станем свидетели и на невероятна народна певица, която дори успяла да разплаче мъжа на фолк дивата. Както знаем, той е голям почитател на народната музика и е чувал много певици. 

Източници на „БЛИЦ“ споделят и за друга голяма изненада, с която изпълнителката на „Сто живота“ направо ще се окаже в шок. На кастингите тя ще трябва да оценява не кой да е, а първата си учителка по музика и неин кумир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !