Nokia за Свети Валентин от 2be

31.01.2008 15:01 | Видян 2588 пъти

Nokia за Свети Валентин от 2be

Все по-труден става изборът на подарък за деня на влюбените, Св. Валентин. Тази година единствено 2be предоставя възможност за избор на оригинален подарък за любимия човек със специални модели на световния лидер в производството на мобилни апарати Nokia. За своя празник през февруари влюбените могат да открият в магазини 2be моделите Nokia 6085 – за нея и Nokia 2630 – за него.

Дамският модел с изтънчен дизайн Nokia 6085  се предлага само за 159 лв., а мъжката част от населението ще бъде изненадана от ултратънкия Nokia 2630 на цена 139 лв. Офертата се предлага с всички абонаментни планове на Vivatel. Освен това с всяка покупка на мобилен телефон, получавате от 2be правото да ползвате 10% отстъпка при закупуване на аксесоари за вашия телефон.

Освен с красив външен вид, Nokia 6085 се отличава и с модерна функционалност. Телефонът разполага с външен LED дисплей и вътрешен цветен TFT дисплей с 262 144 цвята, камера, музикален плейър, FM радио слот за SD карта памет, Bluetooth и USB.

Предложението за мъжете за празника се отличава не само с ултратънкия дизайн на телефона от 9,9 мм, но и с TFT дисплей с 65 536 цвята, камера за снимки и видео, FM радио и MP3 тонове за звънене и с Bluetooth.

«Всяка година на Св. Валентин се стремим да зарадваме нашите клиенти с предложения, които са подходящи за този нежен празник. Тази година, освен че двата модела на Nokia са сред дългоочакваните телефони на пазара, ние ги предлагаме и на изключително атрактивни цени. Мисля, че комбинацията от тези предимства прави нашето предложение не само практично, но и много привлекателно като вариант за подарък в деня на влюбените» – заяви Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.

Промоцията на водещата верига магазини за мобилни технологии в България стартира на 1 февруари и ще продължи до изчерпване на количествата.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !