Пиянска изцепка на Руши след концерт на Графа

25.02.2022 11:27 | Видян 1735 пъти

Пиянска изцепка на Руши след концерт на Графа

Спящ на бара в столично заведение и с последващ кофти махмурлук – това не е типична ситуация, в която Руши Видинлиев може да попадне. Купон на концерт на колегата му Влади Ампов – Графа и среднощното забавление с много шотове стават причина той да не свърши сериозен професионален ангажимент и с това да докара сериозни проблеми на безработна майка на две деца.

Преди феновете на Руши да се разочароват от любимеца си, бързаме да уточним, че всичко това се случва в новия сериал на bTV „Мен не ме мислете“. В него певецът и актьор, за когото това е първа роля в тв продукция, влиза в образа на адвокат Мартин Касимов, който е изключително добър в работата си и с лекота се справя с всяко дело, което му се предостави, колкото и невъзможно на пръв поглед да изглежда то.


Пиянската му изцепка след концерта на Графа пък слага началото на сближаването му с героинята на Весела Бабинова, Яна Маркова, която е готова на всичко, за да получи справедливост за всяка неправда, с която се сблъска.

Как ще се развият отношенията между героите на Руши Видинлиев и Весела Бабинова, ще става ясно всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !