Тита стяга сватба

02.12.2021 11:55 | Видян 1130 пъти

Тита стяга сватба

Тита май скоро ще мине в отбора на омъжените, ако съдим по това, което качва в социалните мрежи. Още повече, че блондинката наскоро обяви в интервю за печатна медия, че нещата между нея и ММА боеца Недко Николов са доста сериозни.

"Живеем заедно от първия ден, неразделни сме и се разбираме, доста накланя везните за по-сериозни неща", отговори тогава тя на въпроса дали двамата планират брак и сватба. Разбира се, не потвърди дали двамата се готвят да стават младоженци в скоро време, но както се казва - феновете й веднага събраха 2 и 2. Скорошните фотоси на Тита пък, допълнително натежвата в тази посока, защото на безимения й пръст грее ефектен пръстен.

Нещо повече - под снимката с пръстена Тита пише многозначителното: "По-добре заедно", което със сигурност подсказва, че в най-скоро време двамата ще се врекат във вечна вярност и официално.

Преди време, пак под снимка с Недко, Тита написа, че не трябва да се слуша какво говорят хората. "Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота", допълни тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !