Емилия смаза конкуренцията

10.11.2021 11:04 | Видян 1372 пъти

Емилия смаза конкуренцията

Парчето на Емилия, Флорин Салам и Кости вече четвъртити месец е сред най-слушаните и най-гледаните във всички медии и музикални платформи. За втора поредна година певицата Емилия е най-слушаният и гледан български изпълнител в YouTube и Spotify – постижение, на което са способни много малко артисти. Освен в интернет "Турбуленция"-та е "заразила" и посетителите на всички работещи клубове и ресторанти. Песента е сред най-поръчваните и най-желани за партита, споделят DJ от заведения в страната.

През миналата година, отново Емилия бе лидерът сред българското потребление, но с коренно различното парче "DJEALE". Певицата е регистрирала най-много гледания и търсения за 2020-та в YouTube, Spotify, Shazam и iTunes.

Въпреки категоричното отсъствие от социалните медии и тоталната "пустиня" в профилите й, г-жа Башур продължава да е интересна на публиката и гледанията и лайковете й набъбват ежедневно. Преди почти 4 месеца певицата се оттегли от музикалната сцена, както и от публичното пространство по необяснима до момента официално причина. Все по-усилено се твърди, че е в напреднала бременност с трето дете- този път от третия си съпруг бизнесменът и предприемач Жорж Башур. Появи се и мълва, че през лятото докато все още е била в отлична физическа форма, Емилия е заснела грандиозен проект с Денис Теофиков, който публиката чака с нетърпение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !