Десислава стана тройна

23.11.2021 14:28 | Видян 2278 пъти

Десислава стана тройна

Фолк звездата Десислава напоследък не прилича на себе си. Певицата така и не успя да си върне килограмите след второто раждане, а феновете вече не я разпознават на участията. 

Деси качи доста килограми, заформи огромно дупе и направи дори двойна брадичка. Няма спомен от изящните скули на певицата с ангелски глас, а изглежда това й е голям комплекс. Десислава сложи в малкия си джоб Тита и Андреа, които са царици на фотошопа. До такава степен обработва снимките си, че на живо не могат да я познаят. 

Тези дни Деси качи снимка, с която презентира нова песен, която ще бъде в дует с нейната колежка и приятелка Лорена. Фотографът си е играл доста време, за да направи Деси слаба и млада. Нищо общо с действителността. 

Фенове недоумяват защо Деси обработва до такава степен снимките си, че се превръща в съвсем различен човек. "На живо няма нищо общо със снимките от Инстаграм. Станала е тройна! Или да предприеме спешни мерки за отстраняване на сланините, или да се приеме такава и да спре да заблуждава хората, защото става жалка", гнеят се нейни почитатели.

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !