Бой за билети за Азис

03.06.2009 12:45 | Видян 9816 пъти | Гласували 1

Бой за билети за Азис

Истински мариз си спретнаха през вчерашния следобед фенове на Азис пред клуб Diamond, където звездата ще пее на 5 юни, петък, след близо двугодишно отсъствие от клубната сцена. Сблъсъскът между почитателите на ексцентричния блондин възникнал в резултат на ограничение в броя на закупените предварително билети за концерта, довериха собствениците на заведението. Лимитът е въведен, за да могат повече желаещи да успеят да чуят любимия си попфолк изпълнител. Освен това пропуските са разделени на ВИП и обикновени в зависимост от мястото и екстрите към тях. Без значение, че билетите са на изчерпване, от клуба обещават да допуснат всички, които в петъчната вечер решат да изберат музиката на Азис.

Около участието на певеца ще бъдат взети изключителни мерки за сигурност. Повече от десетима телохранители ще се погрижат за спокойствието и комфорта на водещия на вечерното шоу по ТВ2, който навсякъде е придружаван от постоянен ескорт от бодигардове.

Гласовитият изпълнител ще излезе на сцената на Diamond в компанията на горещите момичета от балет M Dance. „Чурулике”, „Не сме безгрешни”, „Дай ми лед”, „Целувай ме”, „Теб обичам” и „Накарай ме” са някои от песните, които Азис е подбрал за петъчния си мини концерт.

Специално за събитието на 5 юни фотографът Камен Вълканов засне предизвикателна фотосесия, която не скрива нищо от визията на певеца, но в същото време голатата на скандалния шоумен е изискана и невероятно секси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !