Азис в дует с Ванко 1

18.05.2009 11:00 | Видян 9365 пъти

Азис в дует с Ванко 1

Най-новото парче на Азис се казва „Луд ме правиш” и е в дует с рапъра Ванко 1. Видеото на горещия летен хит ще се излъчи ексклузивно до седмица по телевизия Планета. Автор на текста е Азис, а речетативите са на пловдивчанина. Музиката е дело на младия композитор Мартин Биолчев, мастеринг - Дани Милев, режсьор на лентата е Людмил Иларионов. Вдъхновен от новата визия на Азис и от скандалното видео към песента, фотографът Дилян Марков засне предизвикателна фотосесия.

„Луд ме правиш” съчетава елементи на попфолк и хип-хоп. Видеото, което има и нецензурирана версия, отново провокира с голота и еротични послания. Различен и променен до неузнаваемост, по-слаб отвсякога, Азис залага на мъжкия си образ в лентата. За няколко месеца есктравагантният тв водещ свали 17 кг от теглото си и окончателно се отказа от роклите и женските визии. Зад елегантния мъжки стайлинг на изпълнителя стои оригиналният почерк на дизайнерката Зорница Първанова.

Освен с горещото присъствие на балет М Dance, новият видео клип на Азис се отличава и със специалното участие на певицата Алекс Раева. Момичетата, които кършат тела всяка делнична вечер по ТВ2, за първи път захвърлят всички задръжки и показват изкусителните си прелести както никога до сега. Красотата на женската голота и изисканият сексапил стоят в основата на новото видео на Азис.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !