Ева Мендес провокира дебат с коментара си за това редно ли е да се шамаросват децата

22.04.2021 13:15 | Видян 884 пъти

Ева Мендес провокира дебат с коментара си за това редно ли е да се шамаросват децата

Само преди дни стана ясно, че всяко второ дете в България е преживяло някаква форма на насилие до 18-годишна възраст. Емоционалното насилие е най-често срещаният вид (45,9 на сто), последвано от физическо (31,2 на сто), сексуално насилие (15,6 на сто) и пренебрегване (10,5 на сто). Тринадесет процента от децата са преживели всички форми на насилие - физическо, емоционално и сексуално. Това показват данните от направеното по поръчка на UNICEF национално проучване от международната изследователска компания.

Красивата Мендес публикува своя снимка от червения килим, към която пише, че често я питат коя е любимата ѝ рокля от светско събитие, а тя посочва, че роклята на "Версаче" определено е една от тях. Мендес обаче допълва, че не се случва често някой да я пита за любим цитат, свързан с отглеждането на деца. "Шамаросването на децата прави това за развитието им, което причинява удрянето на съпругата в един брак", гласят думите от цитата, който Мендес сочи като изключително важен. Именно това предизвика сериозна дискусия в коментарите към снимката, като хората масово застават на страната на Мендес и са против шамаросването на деца.

Все пак има и такива, които не се съгласни напълно с Мендес, а един потребител пише: "Не знам. Бил съм шамаросван като дете, но сега съм уважаван възрастен. И повярвайте ми, заслужавах си тези плесници. Бях нагъл", пише още той.

Мендес отговори, че благодари за мнението на всички хора и държи нейната страница да е посветена само за любов и добри новини, но признава, че всички родители имат свой подход към възпитанието, а самата тя на моменти няма представа изобщо какво прави. Припомняме, че Ева Мендес има деца с актьора Райън Гослинг.

"Родителството не идва с ръководство

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !