Микс от жанрово разнообразие във втората седмица на "Треска за Оскари"

05.04.2021 15:52 | Видян 962 пъти

Микс от жанрово разнообразие във втората седмица на

„Рокетмен“ и „Господин Търнър“ ще направят своя телевизионен дебют през уикенда
Микс от жанрово разнообразие във втората седмица на "Треска за Оскари" Вълнуващ киномаратон очаква зрителите на KINO NOVA във втората седмица на кампанията „Треска за Оскари“ всеки ден от 21:00 ч. Новата селекция на отличени от Академията филми ще осигури истинско филмово изживяване и две премиери за най-запалените киномани пред телевизионния екран.

Стартът тази вечер дава легендата за приятелството и надеждата „Боен кон“. Невероятната история за надеждата, приятелството и честта, номинирана за шест статуетки „Оскар“, ще разкаже за Албърт и силната връзка с неговия кон – Джоуи, въпреки трудностите, пред които ги изправя съдбата. Във вторник филмът, дал началото на сагата за най-известния археолог в света – „Похитителите на изчезналия кивот“, ще отведе зрителите на велико екранно приключение с д-р Индиана Джоунс, изигран от прочутия Харисън Форд. На 7 април Дженифър Лорънс и Крис Прат ще се превърнат в „Пасажери“ на космическия кораб „Авалон“ потеглил на 120-годишно пътешествие до далечна планета.  В четвъртък малкият Маугли ще опита да открие своята истинска същност с помощта на верните си приятели – пантерата Багира и мечока Балу в приключенския филм „Книга за джунглата“. В края на работната седмица получилата три златни статуетки продукция „Мемоарите на една гейша“ ще повдигне завесата на живота на легендарната гейша Саюри, която с лекота пленява сърцата на най-известните и богати мъже на съвремието си.  Уикендът във втората седмица на емблематичната кампания ще бъде белязан от цели две премиери. В „Рокетмен“ на 10 април зрителите ще могат да се запознаят с младия Реджиналд Дуайт, който сменя името си на Елтън Джон и работи заедно с текстописеца Бърни Топин, за да се превърне в една от най-емблематичните фигури в поп историята. Базиран на най-популярните му песни, филмът проследява епичната музикална история на големия Елтън Джон и фантастичната му трансформация от скромно момче с виртуозни качества на пианист до международна суперзвезда.  В неделния ден номинираният за четири „Оскара“ „Господин Търнър“ също ще направи своя телевизионен дебют у нас от 21:00 ч. по KINO NOVA. Лентата разглежда последния четвърт век от живота на ексцентричния британски художник Джоузеф Малорд Уилям Търнър, който е разтърсен от смъртта на баща си и започва връзка с вдовицата мисис Бут. В същото време е тормозен от бившата си любовница Сара Данби, от която има две незаконни дъщери. През целия си живот той е обичан и от своята икономка Хана, която приема за даденост.

Финал на кампанията ще постави дългоочакваната церемония по връчването на 92-те награди „Оскар“, които ще бъдат излъчени директно в ефира на KINO NOVA в нощта на 25 срещу 26 април. Кои ще бъдат големите победители, предстои да стане ясно съвсем скоро, а дотогава зрителите могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на бляскавото кино събитие в ефира на NOVA.

Не пропускайте всички звездни филмови ленти на "Треска за Оскари" всяка вечер от 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA. Повече информация можете да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на KINO NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !