bTV започва дебатите още в петък при Хекимян

02.03.2021 15:25 | Видян 908 пъти

bTV започва дебатите още в петък при Хекимян

Обикновено Народно събрание в една необикновена обстановка – пред този избор ще бъде изправена България на 4 април. По традиция, месец преди датата на вота стартира и предизборният маратон в ефира на bTV, bTV Radio и онлайн на сайта и мобилното приложение на bTV Новините.

Дебатите в „Тази сутрин“ стартират още този петък (5 март), като водещ на студиото ще е Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV. Всеки понеделник, сряда и четвъртък той ще застава очи в очи с лидерите на партии - в и извън парламента, които ще представят своите позиции и платформи. Зрителите ще станат свидетели на дискусии в коректен тон, но и на сблъсък на различни гледни точки, идеи и стратегии по основните приоритети за България. С предизборните участия в актуалните си предавания bTV традиционно дава възможност на всички пред екраните да направят информиран избор за предстоящите парламентарни избори 2021.

През март предизборните разговори ще са на фокус и в предаванията „Лице в лице” с Цветанка Ризова, „120 минути“ със Светослав Иванов и Мария Цънцарова и „Тази събота и неделя“ с Жени Марчева, както и в ефира на bTV Radio, в рамките авторското предаване „Важното казано на глас“ с Лили Ангелова и Тереза Захариева.

По време на цялата предизборна кампания платформата на bTV „Аз, Репортерът” ще събира сигнали за нередности и любопитни факти, които ще бъдат проверявани от журналистическия екип на bTV. Непрекъснат достъп до актуална информация потребителите ще получават и чрез Facebook и Instagram профилите на bTV Новините.

Силната публицистика и ключовите за кампанията дебати във всички платформи на bTV традиционно печелят доверието на зрителите като им помагат да се ориентират в океана от информация за политическите формации и кандидатите за народни представители. През 2020 bTV бе посочена като най-независимата телевизия и първи избор на зрителите по време на важни политически събития, в национално представително проучване на „Ноема”, проведено сред 1,000 респонденти на възраст 15-70 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !