Помилваният от Тръмп Лил Уейн пуска ново парче

22.01.2021 17:51 | Видян 1447 пъти

Помилваният от Тръмп Лил Уейн пуска ново парче

Рапърът Лил Уейн вече пусна първата си песен, след като бе помилван от бившия вече президент на САЩ Доналд Тръмп в последните часове от мандата му, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. Тръмп помилва над сто души, излежаващи присъди, в последния си ден на поста президент на САЩ. Сред тях бе и 38-годишния рапър, който се призна за виновен в незаконно притежание и носене на заредено огнестрелно оръжие на борда на частен самолет.

Два дни след като бе помилван, изпълнителят на хита "Lollipop" разпространи новото си парче "Ain't Got Time", в което има препратки към инцидента от декември 2019 г., когато рапърът е на борда на частен самолет, претърсен от федерални агенти в Маями.

Лил Уеййн има и предишно обвинения за незаконно притежание на оръжие от 2007 г. Той можеше да прекара десет години в затвора, но бе помилван от Тръмп, когото бе подкрепил за преизбиране.

Преди да бъде помилван рапърът пусна и ремикс на своя версия на песента "Green And Yellow", която е като химн на отбора по американски футбол "Грийн Бей Пакърс", чийто отявлен фен е.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !