Мелания Тръмп няма да се развежда

20.11.2020 17:08 | Видян 2574 пъти

Мелания Тръмп няма да се развежда

Мелания Тръмп няма да поиска развод от Доналд. Поне не и за момента. Това твърдят нейни близки приятели по повод новината, че обмисля дали да го изостави след победата на Джо Байдън на изборите.

Според източник на Metro, първата дама въобще не е мислила за раздяла, а по-скоро е била разтревожена за това какво ще правят двамата оттук нататък.

Попитана за слуховете, говорителката на Доналд Тръмп обяви, че не смята да отговаря на тях, като изтъкна, че в много медии се разпространяват неистини за двойката.

По думите на Омароса Маниголт Нюман, която е бивш съветник на президента, Мелания няма да предприеме нищо, поне докато тя и съпругът ѝ са в Белия дом.

„Ако Мелания се опита да го унижи и си тръгне, докато той е още на поста си, Доналд ще намери начин да я накаже“, казва тя.

Нюман е на мнение, че господин и госпожа Тръмп са на периоди – понякога много се харесват, а в други случаи направо не могат да се гледат.

До момента Доналд Тръмп все още не е признал поражението си и продължава да поддържа тезата, че изборните резултати са фалшифицирани, но без да дава доказателства за това.

Междувременно Мелания отказва да дава изявления и се опитва да не привлича вниманието на медиите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !