Джил Байдън, флоралните рокли ти отиват!

18.11.2020 16:00 | Видян 1498 пъти

Джил Байдън, флоралните рокли ти отиват!

Изкупиха роклята, която Джил Байдън носеше в нощта, в която бе обявено, че новият президент на САЩ е нейният съпруг. За да го подкрепи, тя бе избрала асиметричен модел с цветни детайли на Óscar De La Renta, който само няколко часа след речта му, изчезна от аутлета на известната марка.

Грижовната майка, съпруга, демократ и педагог по професия, тепърва ще доказва, че има стил на обличане. Макар че много модни експерти твърдят, че тя не може да се сравнява с този на Мелания Тръмп, още при първото ѝ излизане като първа дама, тя отправи първото си политическо послание чрез своите дрехи. Според някои, облечена в роклята на доминиканския дизайнер, който по-късно се установява и работи в Ню Йорк, тя иска да покаже на целия свят, че е съпричастна и иска да приобщи хилядите имигранти, търсещи препитание в страната на неограничените възможности.

Тъмносинята рокля с бродирани пъстри цветя е и препратка към бившите първи дами Мишел Обама, Джаки Кенеди, Лора Буш. Онова, което ги обединява, е че всички те разчитали на „Оскар де Ла Рента“ за част от своя гардероб. Днес неговите наследници Фернандо Гарсия и Лора Ким продължават да поддържат връзките в Белия дом, които той създал преди много години.

„Както казах много пъти преди, аз съм съпруг на Джил... Тя е майка – военна майка – и възпитателка. Тя е посветила живота си на образованието, но не само преподаването е това, което я прави това, което е“, каза Джо Байдън в своето първо обръщение към нацията като президент. В него, освен най-важните въпроси, с които ще се заеме веднага щом поеме поста, той отдели заслужено внимание на неговата съпруга, която му бе опора по време на кампанията.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !