Мелания Тръмп сложи коледната украса на Белия дом за последен път

14.11.2020 10:07 | Видян 2586 пъти

Мелания Тръмп сложи коледната украса на Белия дом за последен път

Първата дама Мелания Тръмп ще украси Белия дом за Коледа. Това ще ѝ бъде последният път, в който тя спазва тази традиция.

След като съпругът ѝ Доналд Тръмп загуби изборите за президент, Коледа ще бъде последният празник за първото семейство като обитатели на Белия дом. Украсяването ще започне в началото на декември, а г-жа Тръмп ще е начело на комисията, която ще придаде коледно настроение на всички от администрацията на президента.

Коледната традиция обаче идва в доста трудно време както за Мелания, така и за Доналд. Настоящият президент на САЩ отказва да приеме загубата си от Джо Байдън, а г-жа Тръмп се забърка в поредния скандал. Преди няколко дни изтече таен запис, в който се чува как Мелания обсъжда украсяването на Белия дом и признава, че не е много въодушевена от това действие.

Аудиото беше пуснато от Стефани Уолкоф, която е бивша служителка в Белия дом и една от най-близките приятелки на Мелания. Тя също така написа и книгата „Melania & Me“, в която разкрива за живота на Първата дама и за брака ѝ с Доналд Тръмп. В записите се чува как г-жа Тръмп по-скоро иска да се отърве от коледната традиция.

„Няма да се престаравам за коледната украса. На кого му пука за Коледа и украсата?“, казва Мелания. Тя все пак добавя, че ще спази традицията, защото ѝ се налага. За нейно щастие, това ще ѝ е последният път, в който го прави пред очите на цяла Америка. Отговорът на Първата дама не закъсня. Тя твърди, че думите ѝ са извадени от контекста, а книгата на Уолкоф е базирана на клюки и слухове.

Според говорител от Белия дом, г-жа Тръмп очаква с нетърпение да украси президентската резиденция за Коледа. „Това е ежегодна традиция, за която тя се готви още от юни“, казва Стефани Гришам пред People. Добавя, че декорът ще бъде показан пред цяла Америка и ще бъде наистина впечатляващ.

На фона на всичко това Доналд Тръмп отказва да приеме загубата си на тазгодишните избори. Той се опитва да заведе няколко дела срещу различните щати, в които Джо Байдън излезе победител. Според настоящия президент, бюлетините по пощата са били фалшиви и гласовете, които трябва да бъдат зачетени, са само на хората, дошли да гласуват физически.

От New York Times казват, че в нито един щат не е наблюдавано нарушение при преброяването на гласовете. Засега Тръмп има отворено дело само в Пенсилвания, като исковете му в Аризона, Джорджия, Мичиган и Невада бяха отхвърлени.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !