Синът на Боби Браун издъхна

20.11.2020 13:24 | Видян 1021 пъти

Синът на Боби Браун издъхна

Синът на Боби Браун бе намерен мъртъв в дом в Енсино. Това стана ясно, след като полицията в Лос Анджелис съобщи, че нейни служители са открили тялото на Боби Браун-младши, след като са се отзовали на спешно повикване.

28-годишният младеж е обявен за мъртъв на мястото на инцидента. Според данни на органите на реда няма следи от насилствено причиняване на смъртта му.

Браун младши е син на Боби Браун и Ким Уорд. Смъртта му е поредното нещастие в семейството на певеца. През 2012 г. бившата му съпруга, легендарната певица Уитни Хюстън, беше намерена удавена в банята на хотелска стая в Бевърли хилс.

Дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома й в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. 22-годишната Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Ник Гордън, бившият партньор на Боби Кристина Браун, когото близките й обвиняваха за смъртта й, почина на 30-годишна възраст в началото на годината, припомня агенцията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !