Връзката министър - Карамазов ударила и Вергов, не само Лекаря на годината

23.10.2020 14:38 | Видян 1961 пъти

Връзката министър - Карамазов ударила и Вергов, не само Лекаря на годината

След като вчера цитирахме прекрасната новина на сайта sofiadailymail.com за връзката на здравния министър Костадин Ангелов с актьора Владимир Карамазов и триъгълника с избрания тези дни за Лекар на годината лидер на еврейската организация Шалом д-р Александър Оскар, наши читатели добавиха и четвърта страна в сложната геометрична фигура на близостта.

Според източници от медийно-артистичните среди Юлиян Вергов, който беше най-близък приятел, съжител и бизнес партньор на Карамазов, бил доста недоволен от развитието на нещата, стигнало се е до замразяване на общата продуцентска къща с мечешко име, която имаха двамата. Някои намекват, че се стигнало даже до скандали. "Уж беше тайна, ама всички знаят", добавят хората от орбитата на многоъгълника.

Според тях запознанството на актьора и лекаря, който стана министър след изцепката, че ще има дефицит на чували за трупове и камиони, които да ги изнасят още напролет, станало още покрай телевизионното риалити Сървайвър, което Карамазов водеше, а Ангелов е бил присъдружен лекар на проекта.

По време на него издъхна фолкпевецът на също близкия до ГЕРБ Пайнер и кмет на община Раднево Нончо Воденичаров, като не се разбра дали ухапване от змия или удар е покосил бившия каскадьор от филмите за Винету.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хазарта и "Ъпсурт” отново заедно на...

Първият летен фестивал за годината у нас ще е с адрес...

Шампионът по културизъм от "Фермата"...

Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата",...

Няма коментари към тази новина !

*}