Нови пана на Стената на славата преди премиерата на Театър 199

29.09.2020 17:25 | Видян 1122 пъти

 Нови пана на Стената на славата преди премиерата на Театър 199

Стената на славата пред Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще бъде продължена с още 4 отливки в навечерието на първата премиера на театъра през настоящия юбилеен 55-и сезон.

Днес от 17.30 часа в пространството пред „театъра на стъпките“ ще бъдат открити паната на актьорите Владимир Карамазов, Мария Сапунджиева, Стефан Вълдобрев и Стефка Янорова. С това звездните пана ще станат точно 55, а отпечатъците 57, тъй като две са на актьорски двойки. През 2020 г. Стената на актьорската слава също има своеобразен юбилей – навършва 25 години.

Художественото оформление и изработката на паната се осъществява от Момчил Симеонов, наследник на инж. Симеон Симеонов – един от създателите на Стената на славата, а авторските шаржове на актьорите отново са на карикатуриста Ивайло Нинов.

По-късно, от 20.00 ч., ще се играе премиерното представление „Фернандо Крап ми е написал това писмо“ от Танкред Дорст. Постановката е на режисьора Иван Урумов, сценографията – на Мария Диманова, музиката – на Добрин Векилов-Дони. В спектакъла участват актьорите Иван Радоев, Ели Колева, Стоян Младенов и Любен Чаталов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !