Министър заради Карамазов изостави Лекаря на годината

22.10.2020 14:29 | Видян 1720 пъти

Министър заради Карамазов изостави Лекаря на годината

Здравният министър уреди бившето си гадже за Лекар на годината! Не затвори стадионите и дискотеките, но заповяда всички българи да са с маски!, съобщава sofiadailymail.com.

Бившето гадже на здравния министър проф. Костадин Ангелов е „Лекар на годината”!

Офталмологът от Александровска болница – доц. Александър Оскар, който за съжаление бе изместен от сърцето на професора от актьора Владо Карамазов, стана носителят на тазгодишния приз, не без помощ от върха на министерството, разкри читател в бяла престилка. Престижните награди се раздават за 17-и път от Българския лекарски съюз.

На церемонията близкият на проф. Костадинов, който е и председател на организацията на евреите в България „Шалом“, каза, че приема наградата с голямо вълнение и благодарност, както и че тя е голяма отговорност за него.

„Да бъдеш лекар на годината на БЛС наистина е голяма отговорност и признание. Благодаря изключително много за това отличие“, обясни той пред БГНЕС. По време на изказването си след получаването на приза доцентът припомни исторически значимият принос на държавата ни в спасяването на над 50 000 български евреи.

Сред носителите на специалните награди „Борба с пандемията“ са „тримата големи” в Националния оперативен щаб – ген. Венцислав Мутафчийски, доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев. Същата награда получават и екипите на „Пирогов“, ВМА и Александровска болница.

Радостта от церемонията обаче бе помрачена от последната заповед на министъра на здравеопазването, която влиза в сила от днес – за задължително носене на маски дори на открито.

Репортер научи, че в социалните мрежи вече се готви бунт срещу нелепата заповед. Един от сборните пунктове на недоволните утре е в центъра на София – пред Народния театър „Иван Вазов”.

Народът е гневен, че вместо да бъдат затворени стадионите и дискотеките, които разпръскват заразата, властта реши да накаже българите, като ги накара да носят маски дори навън, където вероятността да се заразиш клони към нулата.автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Алекс Богданска пак получи щедър подарък

Алекс Богданска се разведе, преживява тежко този период...

Кристиан Костов пострада сериозно...

Кристиан Костов определено няма късмет, поне що се...

Няма коментари към тази новина !

*}