Меган Маркъл и принц Хари бързо губят популярността си

20.10.2020 17:39 | Видян 1711 пъти

Меган Маркъл и принц Хари бързо губят популярността си

Меган Маркъл и принц Хари са постоянно в центъра на вниманието. Дори след преместването им в САЩ и прекратяването на светския живот, имената на херцозите на Съсекс все още не слизат от първите страници.

Кралският експерт Ръсел Майърс, който работи за Daily Mirror, заяви в програмата Pod Save the Queen, че 39-годишната Меган и 36-годишният  Хари вече не са така актуални. Той отбеляза, че те коментират по-чувствителни теми от шикозното си имение в Монтесито, като никога не се впускат в целия проблем, което е лош формат.

„Маркъл и Хари трябва да бъдат много внимателни, докато седят в кулата от слонова кост и говорят за неща, които просто им идват наум. Те дори не се консултират с компетентните си асистенти. Това не е хубаво. Така че херцозите бързо губят значимостта си, особено в сравнение с Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Чарлз, които говорят за глобални проблеми“, каза  още Ръсел.

Докато Меган и Хари говорят на различни онлайн срещи на върха, принц Уилям стартира наградата „Земната снимка“ за околната среда, която е еквивалентна на Нобелова награда, а принц Чарлз обяви старта на своята инициатива за развитие на устойчиви пазари във Великобритания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !