Меган Маркъл: Аз бях най-мразеният човек през изминалата година

19.10.2020 16:22 | Видян 1891 пъти

Меган Маркъл: Аз бях най-мразеният човек през изминалата година

Меган Маркъл говори открито за тормоза, на който беше подложена през последната година.

Херцогинята на Кеймбридж и принц Хари участваха в подкаста „Teenager Therapy“ по случай Световния ден на психичното здраве. Двамата говориха за преживяванията си в Лос Анджелис, за живота с малкия Арчи и за това как са се справили с критиките след напускането на кралския двор.

По време на разговора Меган призна, че интернетът е страхотно място, където всеки може да се свърже с другия, но в същото време има много неща, които са лъжливи и нараняват хората. Тя  си спомни за времето, когато си е взела почивка от кралските задължения, за да се грижи за сина си Арчи.

„Казаха ми, че съм най-мразеният човек за 2019 година“, казва Маркъл. Тя добавя, че критиките са продължили, дори когато тя не е правила нищо друго, освен да се грижи за бебето. Херцогинята споделя, че подобен вид тормоз е почти непреодолим, защото материалите и критиките са толкова добре направени, че много хора започват да им вярват и да се присъединяват към тях. Според нея, всичко това влияе на психичното здраве, независимо дали си млад или стар.

„Всички знаем какво означава да ти разбият сърцето. Всички знаем какво е чувството да си изолиран или отхвърлен“. Що се отнася до Хари, той се опитва да забравя бързо за негативните изживявания и да се дистанцира от тях.

Това не е първият път, в който Меган говори за критиките и таблоидните заглавия. В документалния филм „Harry & Meghan: An African Journey“, пуснат през 2019 година, херцогинята беше попитана за напрежението, което изпитва като член на кралския двор. Тя отвърна, че по време на бременността си емоциите ѝ са били завишени и се е чувствала изключително уязвима. Когато обаче Арчи се появява на бял свят, всичко друго губи значение.

Маркъл призна, че не се чувства добре и се бори с доста неприятности като кралска особа. По време на интервюто за подкаста, херцогинята отново се върна година назад и заяви, че в Африка е била изключително уморена от всичко – от грижите за Арчи, пътуването и срещите с хората.

Хари добави, че тогава тя все още е кърмела сина си, което допълнително е изтощило съпругата му. „Когато журналистът ме попита дали съм добре, не знаех, че отговорът ми ще получи такова огромно внимание“, казва Меган. Според нея, отговорът ѝ имал съвсем друго значение, но хората са си изградили погрешно мнение и не са искали да си го променят.
„Отговорих честно, защото бях изморена и нямах време да си почина преди интервюто“.

В момента Маркъл и принц Хари обръщат повече внимание на себе си и намират свободни минути, за да се отдадат на медитация и воденето на дневник.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !