6 идеи за есенни палта от Меган Маркъл

17.10.2020 10:31 | Видян 4448 пъти

6 идеи за есенни палта от Меган Маркъл

От деня, в който стана ясно, че Меган Маркъл е във връзка с принц Хари, стилът ѝ се превърна в източник на очарование както за кралските репортери, така и за феновете. Това, което тя носеше или не носеше, веднага създаваше таблоидни заглавия, а много марки се възползваха от „Ефекта на Меган Маркъл“. Херцогинята на Съсекс дори избра да създаде модна капсулна колекция, вдъхновена от любимите ѝ тоалети.

По принцип хората много внимателно следят какво носи Меган. Откакто тя и принц Хари се оттеглиха като членове на кралското семейство, актрисата поддържа по-таен личен живот, работейки по-скоро зад кулисите и не се появява толкова често на светски събития или извън дома си. Плюс това, пандемията сериозно попречи на публичните ангажименти на принц Хари и съпругата му, така че това също допринася за по-рядкото излизане.

Все пак феновете винаги внимават в тоалетите на Меган, дори когато тя присъства на онлайн срещи. Но виртуалните разговори рядко могат да ни послужат за вдъхновение особено за студените месеци, които ни предстоят. Затова се връщаме назад, когато Маркъл излизаше по-често и залагаше на стилни палта, които ще ни трябват съвсем скоро.
Ето 6 идеи за есенно палто от Меган Маркъл

1. Бежово палто

Нееднократно в гардероба на Меган се появяват неутрални цветове като бежово и телесно. Причините за този избор се крият в ролята ѝ на кралска особа. Според модните критици, отразяващи стила на херцозите, Маркъл е заложила на неутрални нюанси, за да не засенчва кралицата и по-възрастните членове на фамилията.

Според други пък, актрисата сама е избрала тоалета си, защото в тези цветове се чувства най-удобно. Меган очевидно обича бежово палто и често го избираше за публичните си кралски ангажименти. Една от любимите ѝ марки е „Reiss“, която беше избрана при посещението на „Canada House“. Цената на палтото е 620 долара, но подобен модел може да бъде намерен и на по-достъпни цени.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !