Кидман за брака си с Том Круз: Бяхме щастливи

11.10.2020 10:09 | Видян 2690 пъти

Кидман за брака си с Том Круз: Бяхме щастливи

Бракът между Никол Кидман и Том Круз може отдавна да е приключил, но това не пречи на актрисата да си спомня с добро за времето , когато двамата снимат филма „Eyes Wide Shut“.

Бившите съпрузи участват заедно в последния филм на Стенли Кубрик преди смъртта му през 1999 година. Лентата е пусната същата година след дългогодишен период на снимане. Тогава Круз и Кидман вече са били женени в продължение на няколко години и нямат проблем да влязат в ролите си на съпрузи, които се опитват да спасят брака си.

Явно филмът е бил като предизвестие за това, което ще се случи само след две години. През 2001-а актьорите обявяват, че се разделят след 10-годишен брак и осиновяването на две деца – Изабела и Конър. Оттогава изминаха доста години, а Круз и Кидман продължиха напред. Актрисата се омъжи за Кийт Ърбан, с когото има две дъщери, а Том се ожени и раздели с Кейти Холмс, от която има 14-годишна дъщеря Сури.

Заговори се, че причина за раздялата между Кидман и Круз била сциентоложката църква, която все повече обсебвала актьора. До официално потвърждение така и не се стигна, а сега Никол си спомня за щастливите моменти по време на снимките на „Eyes Wide Shut“. По време на интервю с „The New York Times“ тя е попитана как ролите на съпрузи с проблемен брак са се отразили на нея и тогавашния ѝ мъж.

Във филма има една сцена, в която героинята на Кидман изпълнява монолог, в който се говори за изневяра. „Когато играеш такава сцена с истинския си съпруг, това може ли да създаде негативни чувства между двамата?“, е въпросът на журналиста. Никол отговаря, че тогава не го е почувствала по този начин и не е смятала, че може да се отрази негативно на връзката ѝ.

„Тогава бяхме щастливо женени. Ходехме на картинг след снимките. Наемахме писта и се състезавахме до 3 през нощта. Не знам какво друго да кажа. Може би нямам желанието да се връщам назад и да анализирам ситуацията“, казва актрисата. Това е един от редките случаи, в които Кидман говори за предишния си брак и изобщо за връзката си с Круз.

Тя уверява читателите, че снимането на филма по никакъв начин не е било лошо преживяване. Въпреки 2-годишната работа, снимките с Кубрик са минали чудесно и всеки е обичал да работи с него. „Живеехме в каравана с две деца и ядяхме спагети, защото Стенли ги обичаше и често вечеряше с нас. Работехме с най-добрия режисьор и се учехме от живота“, добавя Никол.

Филмът „Eyes Wide Shut“ е приет добре от критиците и получава общо 11 награди.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !