Как всъщност Кейт спечели сърцето на принц Уилям?

10.10.2020 09:54 | Видян 2882 пъти

Как всъщност Кейт спечели сърцето на принц Уилям?

Феновете на кралското семейство знаят, че любовта между принц Уилям и Кейт Мидълтън е започнала в университета в Сейнт Андрюс, където двамата са изучавали заедно история на изкуството, но първоначално бъдещата херцогиня на Кеймбридж възнамерявала да учи в Единбург.

Оказва се, че тя променя мнението си почти веднага, след като плановете на Уилям са станали известни на обществеността, съобщава OK Magazine.

„На наследника на британския трон оставаше още една година, така че Кейт реши да си вземе почивка в обучението, за да бъде на същия курс с него.“

Това пише кралският историк Робърт Лейси в новата си книга. Той отбеляза, че по това време популярността на Сейнт Андрюс е скочила, особено сред американските жени, но Мидълтън е била готова да се надпреварва с тях.

Бъдещите съпрузи не само са учили заедно, но и са живели в един и същи кампус, така че често са си пресичали пътищата. На едно от партитата Кейт дори помогнала на Уилям тактично да се отърве от натрапчива почитателка, преструвайки се на приятелката му. Но определящият момент бил благотворителното шоу, когато Мидълтън излиза на модния подиум с бельо – изцяло по свое желание. Същата вечер двойката била забелязана да се целува.

Две години по-късно целият свят научи за романтиката на Кейт и Уилям, а още през 2006 г. Мидълтън получи безпрецедентна покана да празнува Коледа с кралското семейство в Сандрингам. Осъзнавайки важността на момента, тя обяви, че ще се появи само с венчална халка. Уилям все още не е готов да се ожени и романтичната им връзка приключва внезапно.

Кейт не остана смаяна и измисли как да привлече вниманието на принца – да участва в мащабно благотворително събитие. Заедно с други момичета Мидълтън прекосява Ламанша и помага за събирането на пари за детски хосписи. Реакцията на Уилям не закъснява: след поражения на личния фронт той осъзнава кой наистина притежава сърцето му.

През 2010 г., докато пътува до Кения, принцът прави на любимата си предложение за брак, поднасяйки ѝ луксозен годежен пръстен, принадлежащ на майка му, принцеса Даяна.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !