Брад Пит и Анджелина Джоли спряха семейната терапия, не помогнала

15.09.2020 16:55 | Видян 1620 пъти

Брад Пит и Анджелина Джоли спряха семейната терапия, не помогнала

56-годишният Брад Пит и 45-годишната Анджелина Джоли не са общували дълго време след раздялата през 2016 година. Двойката успя да подобри отношенията само след като се свърза със семеен психолог. Актьорите ходели на сеанси в продължение на няколко години, но сега се появи информация, че те са избрали да не се свързват повече със специалисти.

Us Weekly съобщава, че отношенията между бившите съпрузи са се влошили на фона на съдебни производства за попечителство над шест деца: 19-годишния Мадокс, 16-годишния Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

„Напрежението в отношенията между Брад и Анджелина се е увеличило, така че семейната терапия вече не се извършва“, казва вътрешният човек.
Бившите съпрузи не могат самостоятелно да се договорят за времето, което ще прекарат със своите наследници.

Пит настоява те да споделят 50/50 попечителство над децата, но Джоли не е съгласна и настоява синовете и дъщерите да бъдат с нея през повечето време.
Тя планира да се премести в Лондон и да настани децата си в местни образователни институции, така че да получат добро образование.

Не е ясно дали ситуацията между двамата не се е влошила след като стана ясно, че актьорът вече е намерил нова приятелка – Никол Потуралски.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !