Джоли бясна на Пит заради новата

15.09.2020 09:13 | Видян 1578 пъти

Джоли бясна на Пит заради новата

Преди седмица 56-годишният Брад Пит и 27-годишната Никол Потуралски бяха заснети от папараци как пристигат с хеликоптер в замъка на актьора на южното крайбрежие на Франция. Двойката замина на почивка в Шато Миравал, където през 2014 г. се състоя сватбата на Пит и Анджелина Джоли.

Източници коментират пред Us Weekly, че актрисата не е приела радушно тази новина. „Когато покани Никол на мястото, където бе сватбата му с Джоли в замъка, Брад знаеше точно какво прави и знаеше точно каква реакция ще получи от Анджелина. Но просто не му пука дали Джоли е бясна. Той знаеше, че тя ще се държи по този начин “, споделя източникът.
 
Припомняме, че сватбата на актьорите се състоя на 23 август 2014 г. в присъствието на най-близките им. След две години семеен живот те решиха да се разведат, но бракът им беше официално прекратен едва през 2019 г. и все още продължават да се решават важни  въпроси, свързани с попечителството над шестте им деца.

На фона на този скандал с бившата съпруга журналистите разкриха и новият роман на Пит с германския модел, която между другото е омъжена за 68-годишен ресторантьор от Берлин – Роланд Мери.

Двамата имат и 7-годишен син. Според източниците, Роланд гледал доста философски на забежката на съпругата си с холивудската звезда.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !