Гаджето на Брад Пит с горещ кадър в Instagram

03.09.2020 15:21 | Видян 1762 пъти

Гаджето на Брад Пит с горещ кадър в Instagram

Никол Португалски се изгуби за кратко от Instagram след разкритията за почивката й с Брад Пит. След завръщането си от Франция, тя качи горещ кадър в социалната мрежа, с който сякаш иска да каже: "Да, вижте ме! Аз съм с него".

27-годишната красавица позира с едната ръка на кръста. Тя е без грим, с леко разрошена коса, но друго нещо в снимката й прави впечатление - не носи сутиен.

Младото гадже на холивудската звезда носи тънко мръснобяло палто с колан на кръста, като под него е гола.

"Всичко е свързано с твоя начин на мислене", пише Португалски към кадъра, под който има доста коментари, свързани с външния й вид.

Много от последователите на Никол сметнаха, че посланието на германския модел може би е свързано с Брад Пит.

Малко преди да се раздели с актьора, с който прекара известно време в Шато Миравал, Португалски е забелязана да го целува в Париж - поредното доказателство, че двамата не са просто приятели.

Подобно на бившия съпруг на Анджелина Джоли, който има шест деца, Никола също е родител. Тя се грижи за своето 7-годишно момче от брака си с 68-годишния милионер Роланд Мери. Макар и двамата да не са вече заедно, те все още не са се развели.

Попитан от медиите за това какво мисли за отношенията между модела и Пит, мъжът на Португалски посочва, че не се притреснява от тяхната връзка и гледа по-филосовски на нея, защото винаги е имал отворен брак.  

„Съпругата ми няма да се разведе с мен. Това е нещо нормално в нашия брак. Няма драма между нас“, коментира той.

Междувременно Анжделина Джоли е изключително притеснена от факта, че бащата на децата й излиза с доста по-млада от него жена. Според близки до нея, тя се притеснява по-скоро за това какъв пример дава той на наследниците си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !